Om oss

Trond Skar har lang erfaring med å behandle smerter i rygg, hofter, skulder og nakke.

Hva er kiropraktikk?

Kiropraktikk er en effektiv og fullstendig naturlig metode for å oppnå god helse. Enkelt forklart sørger en kiropraktor for at hjernen og kroppen kommuniserer med hver­andre så sømløst som mulig.Kiropraktor Trond Skar

Trond Skar har lang erfaring med å behandle smerter i rygg, hofter, skulder og nakke – så vel som leddsmerter, smerter i kjeve, fingre, håndledd, fot og ankel. I svært mange til­feller kan også plager som migrene, svimmelhet og brystsmerter ha en årsak som lar seg behandle kiropraktisk.

Dersom en undersøkelse hos oss avdekker plager som lar seg behandle mer effektivt på andre måter, vil Trond Skar som primærkontakt kunne henvise deg til andre terapeuter, eller ytterligere diagnostisering. Vårt mål er å hjelpe deg – og ved å kontakte oss kan du føle deg trygg på at vi vil gjøre alt vi kan for å iverksette den beste behandlinga for deg.

Utsiden av Kiropraktor Trond Skars klinikkHvor er vi?

Vi holder til på Hamar, i nyoppussede lokaler i Furnesveien 28 – vis à vis sykehuset. Vi har vår egen røntgen­avdeling, og vi har en parkerings­plass hvor pasienter kan parkere gratis.

Trond Skar er medlem av Norsk Kiropraktorforening og har holdt diverse kurs og foredrag i regi av NKF.